Megatron Template

Električno kolo je varčno, okolju prijazno vozilo, ki ne izpušča nobenih emisij ter ne povzroča hrupa.

Da je naložba v električno vozilo dobra naložba so pred leti ugotovili tudi v podjetju Pošta Slovenije, kjer so kupili 21 električnih koles in štiri avtomobile, ki jih poganja elektrika ter nekaj trikoles.

Naša kolesa so opremljena z najnovejšimi Li-ION baterijami, ki omogočajo do 2000 polnjenj. Povedano z drugimi besedami, če za baterijo pravilno skrbimo jo bomo imeli 10 let.

Električno kolo je idealno prevozno sredstvo za vsakodnevno vožnjo v službo, saj nam prihrani čas, ki bi ga z avtomobilom zapravili v zastojih, ali pri iskanju parkirnega prostora, poleg tega pa z električnim kolesom prihranimo veliko denarja, saj nas 1000 km vožnje stane le 1€.

Če električno kolo uporabljamo kot vsakodnevno prevozno sredstvo, nam prihrani tudi čas, ki bi ga sicer zapravili za rekreacijo na sobnem kolesu.

Zaradi sproščujoče in prijetne vožnje, ne glede na vzpon ter vročino v poletnih mesecih, so električna kolesa idealno prevozno sredstvo za ljudi s šibkejšim zdravjem, srčne bolnike ter starejše ljudi.