Megatron Template
ATOM DIAMOND WAVE PRO

ATOM DIAMOND WAVE PRO

3.270,00€
Kategorija: Atom
Ident: BH-EA451

Količina:  
V voziček
Opis

Iščete električno kolo z vgrajeno baterijo, z geometrijo običajnih koles in dolgim ​​dosegom - 600 Wh in 500 Wh baterijami.

Relativni položaj manj lahkih delov sistema (motorja in akumulatorja) omogoča nizko težišče, kar zagotavlja reaktivno in stabilno kolo, brez kakršnih koli težav v smislu geometrije.

Paleta Full Suspension vključuje sistem Split Pivot, ki omogoča ločeno delovanje treh sil, ki se uporabljajo na kolesu: pedaliranja, zaviranja in vzmetenja.

Njegov „TS System“, ki ga je patentiral BH, na preprost in minimalističen način združuje baterijo v spodnji cevi. Vgrajen je barvni zaslon LCD z več kot 40 nastavljivimi parametri in ergonomskim daljinskim upravljalnikom.

Paleta BH Atom vključuje BH-jev patentirani sistem Turn & Slide "TS System" s preprosto in minimalistično integracijo akumulatorja v diagonalni cevi na vrhu, ki omogoča estetiko običajnega okvirja. Asortiman Atom MTB vključuje nov motor BH Drive-1E 36 V, bolj kompakten in lahek za visoke zmogljivosti in največjo moč pri športni uporabi, z odličnim odzivanjem. Ima največji navor 80 Nm.

Paleta Full Suspension vključuje sistem Split Pivot, ki omogoča ločeno delovanje treh sil, ki se uporabljajo na kolesu: pedaliranja, zaviranja in vzmetenja. Paleta Trekking Pro vključuje motor Brose Drive S z največjim navorom 90 Nm. Lahka z karbonskim trakom, ki zagotavlja mirno delovanje motorja.

Paleta Trekking Lite in Urban vključuje visoko zmogljiv motor Brose T in je kot nalašč za urbano uporabo in treking. Ta sistem omogoča ločeno delovanje treh sil na kolesu: pedaliranja, zaviranja in vzmetenja. Rezultat je največja učinkovitost pedaliranja z doslednim in progresivnim vzmetenjem. Napredno zadnje vzmetenje Lynxa mu omogoča večji doseg, hkrati pa je zelo lahek.

Atom električna kolesa vključujejo kompakten in odstranljiv osrednji LCD zaslon, modeli Standard in Lite pa nadaljujejo s stranskim LCD zaslonom, na novo posodobljeno zasnovo in prikazom funkcij.

SPECIFIKACIJE

Frame

FRAME City Wave Alloy 28" Internal Cable Routing

FORK SR Suntour NEX HLO

STEM BH Auto Adjustable

HEADSET Tapered With Adaptor

Divetrain

SHIFT LEVERS Shimano Nexus

REAR DERAILLEUR Shimano Nexus 8sp

FRONT DERAILLEUR -

CRANK SET FSA 38T

CASSETE Shimano Nexus 8sp (18T)

CHAIN KMC ZZ GYBR

Brakes

FRONT BRAKE Shimano MT200 180mm

REAR BRAKE Shimano MT200 180mm

Wheelset

WHEELSET Alloy Double Wall

TIRES Schwalbe Big Apple 28"X2,0

HUBS Shimano

SPOKES Stainless Steel

Seat

SADDLE Selle Royal Lock In Relax

SEAT CLAMP Alloy

SEATPOST Alloy 31,6

Cockpit

HANDLEBAR BH City Alloy 640mm

GRIPS Ergon GP10

ACCESSORIES PEDALS Alloy

FRONT LIGHT B&M Avy 40 Lux

REAR LIGHT B&M Toplight

ELASTIC STRAP Racktime

CHAINCASE Hebie Chainglider

FENDERS Curana Clite

CARRIER Racktime

KICKSTAND Ursus King

CHAINSTAY PROTECTOR Integrated

BELL ✓

LOCK Axa Block

UPGRADE KIT (NOT INCLUDED) GPS Tracker Winter Battery Cover

TECHNOLOGY

SYSTEM TS System

BATTERY 720Wh

MOTOR BH 1E-36V

AUTONOMY Up To 155 Km

DISPLAY Colored Center LCD