Megatron Template
Elektricni trikolesni skuter L5e

Elektricni trikolesni skuter L5e

12.690,00€
Kategorija: Aidea
Ident: AACARGOL5ER

Količina:  
V voziček
Opis

Elektricno tovorno kolo je varno in prirocno dostavno vozilo.


Ima edinstveno konfiguracijo karoserije, kot so stabilna trikolesna struktura, velik zaslon in streho, popolnoma ravno nakladno plošcad, ki je primerna za razlicne škatle, levo in desno neodvisno vzmetenje.


LED ŽAROMETI


Opremljeni z LED žarometi visoke svetlosti. Ne samo, da mocno osvetli cestno površino, ampak tudi izboljša vidljivost, da zagotovi varnost voznika. Odlikuje ga tudi nizka poraba energije in dolgo življenjsko dobo.


UDOBNA VOŽNJA V VSAKEM VREMENU


Prednji zaslon in streha šcitita voznike pred mrzlim dežjem in mocno soncno svetlobo. Brisalec s funkcijo pranja zagotavlja dobro vidljivost tudi v dežju, kar vam omogoca udobno vožnjo.


ENOSTAVEN LCD- ŠTEVEC


Polnobarvni LCD zaslon, ki graficno prikazuje hitrost, nivo baterije, kilometrino, uro in razlicne kazalnike. Je velik, svetel in zelo viden, vozniku prijazen dizajn.


STABILNE ZAVORE


Opremljene s sprednjimi in zadnjimi kolutnimi zavorami, ki zagotavljajo stabilno zavorno silo tudi v dežju. Ob predpostavki razlicnih kolesarjev, od zacetnikov do izkušenih kolesarjev, je kombinirana zavora, ki na dobro uravnotežen nacin povezuje sprednje in zadnje zavorne ucinke.


KOLESA VELIKEGA PREMERA, ODPORNA NA RAZLICNE POVRŠINE


Opremljena s 13-palcnimi kolesi velikega premera spredaj in zadaj. Obljublja stabilno vožnjo tudi pri vožnji po plocnikih, preckanju neravnin ali vožnji v slabih cestnih razmerah.


VZMETENJE


Levo in desno neodvisno vzmetenje, zadnje vzmetenje, razvito iz dvojnih vodil štirikolesnega vozila. Udobna in stabilna vožnja je možna tudi po neravnih cestah in stopnicah.


OPREMLJEN Z DVEMA PRIKLJUCKOMA USB (1A / 2.1A)


Na vrhu krmila lahko polnite prenosne naprave, kot so pametni telefoni. Z vgradnjo izbirnega DC/AC pretvornika (v razvoju) je možna uporaba elektricnih aparatov AC100V.


OPREMLJEN Z ERP (elektricno zaklepanje in parkirno zavoro),


ki lahko neodvisno zaklene vozilo v smeri levo-desno in spredaj-zadaj. Ker je elektronska, jo je mogoce enostavno upravljati s stikalom na rocaju. Zmanjša obremenitev voznika pri dostavnem delu, ki se pogosto ustavlja.


MOC MOTORJA, KI OMOGOCA ENOSTAVNO KRMILJENJE.


Ena od udobnih naprav AA Cargo je vzratna funkcija. Ce rocico za plin zavrtite, medtem ko pritisnete stikalo na desnem volanu, se bo motor vrtel v vzvratno smer in vozilo se bo premaknilo nazaj. Z njim je enostavno upravljati v ozkih ulicicah in parkirnih mestih, medtem ko sedite na sedežu.


Vozilo lahko vozite z izpitom A1 kategorije.


Za vse potrebne informacije nam pošljite povpraševanje.