Megatron Template
SpeedBox B.Tunning for Bosch

SpeedBox B.Tunning for Bosch

249,00€ 231,57€
Kategorija: Bosch
Ident: SBT_B

Količina:  
V voziček
Opis

Nova generacija uglaševalnega čipa z Bluetooth in mobilno aplikacijo za vaše e-kolo. Naš najmočnejši in vsestranski izdelek.

Ta nov izdelek prinaša edinstveno povezavo e-kolesa in mobilnega telefona. Čip SpeedBox B.Tuning je vrhunski izdelek, popolnoma optimiziran za najzmogljivejšo vožnjo in izkušnje. Zavira omejevalnik hitrosti, tako da lahko uživate v vožnji z neomejeno hitrostjo. Zahvaljujoč mobilni aplikaciji SpeedBox App lahko na zaslonu telefona kadar koli spremljate in shranite vse parametre svojega potovanja na katerem koli mestu in kadar koli.

Kako deluje SpeedBox B.Tuning?

Najnovejši čip ima enostavno in uporabniku prijazno krmilno enoto. Komplet za nastavitev lahko aktivirate neposredno iz mobilne aplikacije ali na zaslonu kolesa. Po pritisku na gumb WALK se prikaže vrednost 9,9 km / h (6,2 mph) in od zdaj boste lahko vozili s hitrostjo 40 km / h, 50 km / h ali celo več kot 60 km / h . Če želite izklopiti komplet za nastavitev, ponovno pritisnite gumb WALK. Vrednost 2,5 km / h (1,6 mph) se prikaže na zaslonu, omejitev hitrosti pa se bo ponastavila na 25 km / h. Vaše e-kolo bo nato delovalo enako kot pred namestitvijo čipa.

SpeedBox je bil zasnovan tudi za e-kolesa, ki nimajo klasične krmilne enote s tipko Walk. V tem primeru lahko uporabite samo kombinacijo gumbov + - + - in aktivira se SpeedBox. SpeedBox lahko enostavno deaktivirate na enak način.

Aplikacija SpeedBox za SpeedBox B.Tuning

SpeedBox App je aplikacija, zasnovana posebej za SpeedBox B.Tuning, ki uporablja tehnologijo Bluetooth za povezavo vašega e-kolesa s svojo mobilno aplikacijo. Ko naložite aplikacijo in povežete mobilni telefon s svojim e-kolesom, bodo na telefonu prikazani trenutni podatki in parametri potovanja. Posamezna potovanja se lahko shranijo, tako da lahko rezultate primerjamo s prijatelji in skupaj spremljajo uspešnost. Zato samo uživajte v vožnji in pustite preverjanje parametrov za kasneje!

Funkcije aplikacije SpeedBox:

  • nadzor nastavitve
  • Shranjevanje in ogled vaših potovanj
  • Skrij funkcijo uglaševanja
  • Motorna ključavnica
  • Motorna diagnostika

SpeedBox B.Tuning ni omejen na delo z aplikacijo SpeedBox. Je pa odlično orodje, ki vam bo zagotovilo popoln pregled nad vašimi potovanji.

Tik pred naročilom čipa SpeedBox B.Tuning prenesite aplikacijo SpeedBox v svoj telefon. Lahko preizkusite demo različico in spoznate vse vrhunske funkcije in hkrati poskrbite, da bo aplikacija v telefonu popolnoma funkcionalna. Če se želite povezati s čipom SpeedBox B.Tuning, mora biti vaš telefon opremljen z Bluetooth 4.0 ali novejšim.

 

Montaža

Pri povezovanju čipa SpeedBox na e-kolo boste našli obarvane konektorje, da bo namestitev zelo preprosta. Za vas smo pripravili podrobna navodila in video posnetke, ki vam bodo olajšali namestitev. Demontaža našega čipa za nastavitev je prav tako enostavna. Če imate kakršne koli težave z namestitvijo ali demontažo, nas kontaktirajte. Če nameravate vstaviti SpeedBox na povsem novo kolo, se prepričajte, da ga vozite vsaj 1 km, preden se čip aktivira.

Prenos priročnikov: SpeedBox za Bosch, SpeedBox App

Opozorilo

Upoštevajte, da je upravljanje te vrste spremenjenega električnega kolesa na javnih cestah v nekaterih državah v nasprotju z zakonom. Proizvajalec ne odgovarja za škodo, nastalo zaradi uporabe izdelkov SpeedBox. Električnih koles, opremljenih z izdelki SpeedBox, ni dovoljeno uporabljati na javnih cestah, kolesarskih stezah in javnih mestih. Električna kolesa, opremljena z izdelki SpeedBox, se lahko uporabljajo izključno v zasebni lasti in v celoti na lastno odgovornost.

Uporaba SpeedBoxa lahko razveljavi garancijo vašega e-kolesa. Toplo priporočamo uporabo varnostnih funkcij in zaščitnega orodja za preprečevanje poškodb pri večjih hitrostih.

LASTNOSTI:

Omejevalnik hitrosti: deaktiviran

Prikaz prikazuje: dejanske vrednosti

Združljivo z zasloni: KIOX, INTUVIA, NYON, PURION in COBI

Aktivacija: mobilna aplikacija / gumb WALK / + - + -

Združljivo s SpeedBox App: DA

Ta izdelek ni združljiv z Bosch 2020 motorji!

Povezani artikli