Megatron Template
SpeedBox 2.0 for Giant

SpeedBox 2.0 for Giant

181,49€ 168,79€
Kategorija: Giant
Ident: SB2_G

Količina:  
V voziček
Opis

Zanesljiv čip za nastavitev druge generacije e-koles z Giant motorji.

Uglaševalni čip SpeedBox 2.0 vam omogoča, da omejite hitrost na svojem električnem kolesu. Ko je čip nameščen, bodo na zaslonu e-kolesa prikazani resnični podatki, kot so največja in povprečna hitrost, dnevna kilometrina in doseg vožnje.

Kako deluje SpeedBox 2.0?

Komplet za nastavitev lahko aktivirate neposredno na zaslonu kolesa. Po pritisku na gumb WALK se prikaže vrednost 9,9 km / h (6,2 mph) in od tam naprej boste lahko vozili s hitrostjo 40 km / h, 50 km / h in celo več kot 60 km / h . Če želite izklopiti komplet za nastavitev, ponovno pritisnite gumb WALK. Vrednost 2,5 km / h (1,6 mph) se prikaže na zaslonu, omejitev hitrosti pa se bo ponastavila na 25 km / h. Vaše e-kolo bo nato delovalo enako kot pred namestitvijo čipa. SpeedBox je bil zasnovan tudi za e-kolesa, ki nimajo klasične krmilne enote s tipko Walk. V tem primeru lahko uporabite samo kombinacijo gumbov + - + - in aktivira se SpeedBox. SpeedBox lahko enostavno deaktivirate na enak način.

Montaža

Pri povezovanju čipa SpeedBox na e-kolo boste našli obarvane konektorje, da bo namestitev zelo preprosta. Za vas smo pripravili podrobna navodila in video posnetke, ki vam bodo olajšali namestitev. Demontaža našega čipa za nastavitev je prav tako enostavna. Če imate kakršne koli težave z namestitvijo ali demontažo, nas kontaktirajte. Če nameravate vstaviti SpeedBox na povsem novo kolo, se prepričajte, da ga vozite vsaj 1 km, preden se čip aktivira.

Opozorilo

Upoštevajte, da je upravljanje te vrste spremenjenih električnih koles na javnih cestah v nekaterih državah v nasprotju z zakonom. Proizvajalec ne odgovarja za škodo, nastalo zaradi uporabe izdelkov SpeedBox. Električnih koles, opremljenih z izdelki SpeedBox, ni dovoljeno uporabljati na javnih cestah, kolesarskih stezah in javnih mestih. Električna kolesa, opremljena z izdelki SpeedBox, se lahko uporabljajo izključno v zasebni lasti in v celoti na lastno odgovornost.

Uporaba SpeedBoxa lahko razveljavi garancijo za vaš ebike. Toplo priporočamo uporabo drugih varnostnih funkcij in zaščitnega orodja za preprečevanje poškodb pri večjih hitrostih.

LASTNOSTI:

Omejevalnik hitrosti: deaktiviran

Prikaz prikazuje: dejanske vrednosti

Združljivo z motorji: velikan 2017-2020

Aktivacija: s pritiskom na tipko WALK / WALK UP

Združljivo s SpeedBox App: NE

Povezani artikli