Megatron Template
SpeedBox 1.0 for Panasonic

SpeedBox 1.0 for Panasonic

146,60€ 136,34€
Kategorija: Panasonic
Ident: SB1_PAN

Količina:  
V voziček
Opis

Osnovni komplet za nastavitev e-koles z motorji Panasonic GX0.

SpeedBox 1.0 vam omogoča, da podvojite omejitev hitrosti svojega e-kolesa z izvirnih 25 km / h na 50 km / h. Ob uporabi bo dejanska hitrost prikazana v polovičnih vrednostih. Zaslon prikazuje tudi vaše potovanje in druge vidike vaše vožnje.

Kako deluje SpeedBox 1.0?

SpeedBox 1.0 za Panasonic ostaja aktiven tudi po namestitvi, zato vam ni treba skrbeti, da bi ga vklopili in izklopili.

Montaža

Vsakdo lahko namesti čip na e-kolo z nekaj osnovnimi orodji! Pripravili smo podrobna navodila za lažjo namestitev v udobju vašega doma. Demontaža našega čipa za nastavitev je prav tako enostavna. Če imate kakršne koli težave z namestitvijo ali demontažo, nas kontaktirajte.

Če nameravate vstaviti SpeedBox na povsem novo kolo, se prepričajte, da ga vozite vsaj 1 km, preden se čip aktivira.

Opozorilo

Upoštevajte, da je upravljanje te vrste spremenjenih električnih koles na javnih cestah v nekaterih državah v nasprotju z zakonom. Proizvajalec ne odgovarja za škodo, nastalo zaradi uporabe izdelkov SpeedBox. Električnih koles, opremljenih z izdelki SpeedBox, ni dovoljeno uporabljati na javnih cestah, kolesarskih stezah in javnih mestih. Električna kolesa, opremljena z izdelki SpeedBox, se lahko uporabljajo izključno v zasebni lasti in v celoti na lastno odgovornost.

Uporaba SpeedBoxa lahko razveljavi garancijo za vaš ebike. Toplo priporočamo uporabo drugih varnostnih funkcij in zaščitnega orodja za preprečevanje poškodb pri večjih hitrostih.

LASTNOSTI:

Omejevalnik hitrosti: do 50 km / h

Zaslon prikazuje: polovične vrednosti

Združljivo z motorji: GX0

Aktivacija: vedno aktivirana

Združljivo s SpeedBox App: NE